Informatie voor verhuurders van woningen

Hoe werkt het?

 

Presentatie woning

Op basis van de door u verstrekte informatie over uw woning dragen wij zorg voor de presentatie van uw woning in het Nederlands en Engels op deze website en andere voor de verhuur van belang zijnde sites. Hoe belangrijk is het niet dat uw woning gepresenteerd wordt voor een internationaal publiek, zodat belangstellende huurders goed in staat zijn om vast te stellen of het aanbod voor hen geschikt is. Wij zorgen ervoor dat uw woning optimaal tot zijn recht komt.

N.B. Voor woningen in Amsterdam geldt een afwijkende regeling, klik hier.

 

Met name expats en executives zijn onze doelgroep.

Groot bereik

Uw woning wordt vermeld op onder andere Pararius, IamExpat, Dutch News, Just Landed, Quwest Housing - Expat Rentals, Huisverhuren Huurwoningen, Huislijn, HouseLink, Huizenzoeker.  Wij bereiken dus een breed publiek, bedrijven en personen, nationaal en wereldwijd. 

 

Bezichtigingen

Voor het verdere verloop onderhouden wij contact met u of met een door u aangewezen zaakwaarnemer.

Indien uw woning matcht met de woonwensen van een kandidaat-huurder, dan nemen wij telefonisch contact met u op. Besluit u na dit contact om tot een bezichtiging over te gaan dan wordt door ons in overleg met u en met de kandidaat-huurder dag en tijdstip van bezichtiging vastgesteld.

 

Wij vinden het van belang dat u of uw zaakwaarnemer kennis maakt met uw eventuele toekomstige huurder. De kennismaking stelt u in de gelegenheid tot het vormen van uw eigen oordeel.

 

Screening en huurovereenkomst

Besluit u de woning aan onze kandidaat-huurder te willen gunnen dan wordt de procedure met betrokkene voortgezet. Vanzelfsprekend wordt de kandidaat-huurder met het oog op uw belangen gescreend. Nadat overeenstemming is bereikt stellen wij de huurovereenkomst op die door beide partijen wordt ondertekend.

 

Sleuteloverdracht

Vervolgens kan de sleuteloverdracht worden gepland. Bij de sleuteloverdracht ondertekenen beide partijen de in- en uitchecklist waarna u de woning aan de huurder overdraagt. De sleutel wordt aan de huurder overhandigd niet eerder dan nadat alle documenten zijn ondertekend en de betalingen zijn verricht.

 

No cure no pay

Wij werken op basis van no cure no pay. U betaalt alleen bij succes. Dus uitsluitend in geval u uw huis verhuurt via onze bemiddeling betaalt u een courtage. Neem voor meer info contact met ons op.

N.B. Voor woningen in Amsterdam klik hier.

 

Waarom kiezen verhuurders voor Quwest Housing - Expat Rentals ? > lees verder

 

Voor informatie over huurbescherming, leegstandwet, hypotheek etc zie Tijdelijk verhuren!

  • expat relocation

  • adequate presentatie in het Engels en Nederlands

  • groot bereik, nationaal en wereldwijd

  • vermelding op Pararius en andere woonsites

  • planning bezichtigingen

  • screening huurders

  • huurcontract

  • checklist

  • no cure no pay

  • gratis inschrijven